Εξαφανίστηκε πάλι η 17χρονη που είχε εξαφανιστεί τον περασμένο μήνα από την δομή της Νέας Σμύρνης!





Έκκληση για τον εντοπισμό ενός κοριτσιού 17 ετών που διαμένει στην Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη “Αγία Βαρβάρα”, στη Νέα Σμύρνη, απηύθυνε σήμερα το Χαμόγελο του Παιδιού, καθώς η ανήλικη αγνοείται εδώ και σχεδόν μια εβδομάδα.

Πρόκειται για το κορίτσι που είχε εξαφανιστεί και πάλι απ’ τη δομή τον περασμένο μήνα, ενώ ήταν το δεύτερο ανήλικο κοριίτσι που είχε εξαφανιστεί απ’ τη συγκεκριμένη δομή. Το άλλο κορίτσι ήταν μια 14χρονη που έπεσε θύμα μαστροπείας στο κέντρο της Αθήνας.

Σε σημερινή ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού αναφέρεται ότι «στις 14/04/2023 εξαφανίστηκε από τη Μονάδα Κοινωνικής Φροντίδας Παιδόπολη “Αγία Βαρβάρα”, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, η Άννα Μαρία Γ., 17 ετών.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα, 20/04/2023, από τις Αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Άννα Μαρία Γ. έχει ύψος 1,70 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν παντελόνι, άσπρη κοντή μπλούζα, γκρι μπουφάν και αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple»

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.