Οι Ντογιάκος, Βράϊλας και Γεραπετρίτης αρνήθηκαν να συναντηθούν με την Επιτροπή LIBE για την διερεύνησηςτου κράτους δικαίου στην Ελλάδα


 


 

  Πρώτα ο Γιώργος Γεραπετρίτης και μετά ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, που αρνήθηκε να συναντήσει την επιτροπή του ευρωκοινοβουλίου LIBE.

Oι έξι ευρωβουλευτές που συγκροτούν την υποεπιτροπή διερεύνησης του κράτους δικαίου στην Ελλάδα βρίσκονται από το βράδυ της Κυριακής (5/3) στην Αθήνα. Η ελληνική κυβέρνηση έκανε ό,τι μπορούσε να μην έρθουν οι ευρωβουλευτές στην Αθήνα.

Παραμονές του ταξιδιού, μέσω του μόνιμου αντιπροσώπου στις Βρυξέλλες, πρέσβη κ. Βραΐλα, ζήτησε από τον πρόεδρο της επιτροπής, Λόπεζ Αγκιλάρ, τη ματαίωση του ταξιδιού. Πρόσχημα ήταν το εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη. Ωστόσο, η απάντηση από τις Βρυξέλλες ήταν αρνητική. Άλλωστε το εθνική πένθος έληξε από την Παρασκευή.

Ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, δήλωσε, μετά την απόρριψη του κυβερνητικού αιτήματος για ματαίωση της επίσκεψης ότι η αντιπροσωπεία δε θα συναντηθεί με κυβερνητικούς αξιωματούχους.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.