Πρώτη αντίδραση Νετανιάχου -Η Μοσάντ βοήθησε στην εξάρθρωση τρομοκρατικού πυρήνα στην Ελλάδα αναφέρει η The Jerusalem Post


Όπως αναφέρει η The Jerusalem Post, η κατασκοπευτική υπηρεσία της Μοσάντ ανέφερε ότι βοήθησε την Ελλάδα να αναλύσει και να αποκρυπτογραφήσει τις διαδικασίες λειτουργίας του Ιράν.

Η Μοσάντ, η κρατική υπηρεσία πληροφοριών του Ισραήλ, βοήθησε την Ελλάδα να εξαρθρώσει έναν ιρανικό τρομοκρατικό πυρήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου την Τρίτη.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ισραηλινής εφημερίδας The Jerusalem Post, η κατασκοπευτική υπηρεσία Μοσάντ ανέφερε ότι βοήθησε την Ελλάδα να αναλύσει και να αποκρυπτογραφήσει τις διαδικασίες λειτουργίας του Ιράν, για να λύσει τον γρίφο του επικείμενου εγκλήματος και της μεθόδου λειτουργίας της εμπλεκόμενης τρομοκρατικής οργάνωσης.

Δήλωση από το γραφείο του Μπένιαμιν Νετανιάχου

Σε δήλωση που μεταδόθηκε από το Γραφείο του Πρωθυπουργού Μπένιαμιν Νετανιάχου, η Μοσάντ αναφέρει ότι οι λεπτομέρειες της «σοβαρής υπόθεσης» που κυκλοφόρησαν νωρίτερα σήμερα αποτελούν μέρος των συνεχών προσπαθειών του Ιράν να στοχοποιήσει Ισραηλινούς και Εβραίους στο εξωτερικό.

«Μετά την έναρξη της έρευνας για τους υπόπτους στην Ελλάδα, η Μοσάντ βοήθησε στην αποκάλυψη πληροφοριών της υποδομής, των μεθόδων λειτουργίας και της σύνδεσης με το Ιράν», αναφέρει η υπηρεσία κατασκοπείας.

Η Μοσάντ αναφέρει ότι η έρευνα αποκάλυψε ότι οι δύο Πακιστανοί ήταν μέρος ενός «ευρύ ιρανικού δικτύου που λειτουργεί από το Ιράν και από πολλές χώρες».

Η υπηρεσία κατασκοπείας υπόσχεται ότι μαζί με τους εταίρους της στην κοινότητα των πληροφοριών, «εργάζεται λόγω του ρόλου της για να αποτρέψει τις τρομοκρατικές επιθέσεις από το Ιράν σε όλο τον κόσμο».

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.