Καταγγελία από γυναίκα θύματος σε σιδηροδρομικό δυστύχημα ότι η Hellinic Traιn όχι μόνο ζητά την αποζημίωση πίσω από τον θάνατο του άντρα της αλλά και σταμάτησε να καταβάλλει το βοήθημα για την ανήλικη κόρη τους!


 


  Η Hellenic Train έχει σταματήσει να καταβάλλει τα χρήματα και για την ανήλικη κόρη του θύματος, σύμφωνα με την καταγγελία.

Σε μια εξοργιστική καταγγελία προχώρησε γυναίκα θύματος σιδηροδρομικού δυστυχήματος, η οποία κατηγορεί την Hellenic Train ότι της ζητάει να επιστρέψει πίσω τα χρήματα από την αποζημίωση που πήρε μετά τον θάνατο του συζύγου της.

Η καταγγελία έρχεται λίγες μόνο ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη, αν και η οικογένεια του θύματος έχει μπει σε έναν δικαστικό κυκεώνα από το 2008 όταν και έγινε το δυστύχημα.

Όπως κατήγγειλε η κ. Κωνσταντίνα, η σύζυγος του θύματος, στο MEGA η Hellenic Train της ζητάει να επιστρέψει τα χρήματα που είχε πάρει ως αποζημίωση ύστερα από το δυστύχημα που είχε ο άντρας της, καθώς το αμάξι που οδηγούσε συγκρούστηκε με τρένο που πήγαινε από τη Λάρισα στο Βόλο.
Ούτε φωτεινοί σηματοδότες, ούτε μπάρες

Στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν ούτε φωτεινοί σηματοδότες, ούτε μπάρες. Σύμφωνα με το εξώδικο που έστειλε η Hellenic Train το 2022 στην κ. Κωνσταντίνα, την τελική υπαιτιότητα την είχε ο ΟΣΕ και όχι η εταιρεία τους, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι. Έτσι, η Hellenic Train της ζητάει πίσω και τα χρήματα που της έχουν καταβάλει έως τώρα.

«Είναι μία υπόθεση που κρατάει 15 χρόνια, έγινε το δυστύχημα το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια, έχει πάει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο κι έχει αποφανθεί ότι όλα ήταν όπως έπρεπε. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το 2020 τελεσιδίκησαν και – θεωρητικά – καταβλήθηκαν όλα τα ποσά.

Βγήκε και μία μηνιαία βοήθεια στην ανήλικη κόρη μου, την οποία αυθαίρετα σταμάτησαν να την καταβάλλουν από πέρυσι τον Οκτώβριο. Mου έστειλαν και μία κλήση μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε η Hellenic Train και ζητάει πίσω ό,τι έχει καταβάλει γιατί ευθύνη έχει ο ΟΣΕ».
«Υπάρχουν 40 αφύλακτες διαβάσεις»

Μάλιστα, η κ. Κωνσταντίνα. μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA. κατήγγειλε ότι υπάρχουν συνολικά 40 αφύλακτες διαβάσεις στη διαδρομή Λάρισας – Βόλου.

Όπως ανέφερε η καταγγέλλουσσα μετά τον θάνατο του συζύγου της, άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και τίποτα δεν έχει βελτιωθεί.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.