ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ HELLINIC TRAIN ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΤΩΝ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ!!


 


«Αυτό το πράγμα είναι ψυχολογικός βιασμός». Ξεσπούν κατά της εταιρείας οι συγγενείς θυμάτων των Τεμπών. «Δεν ήταν καθυστέρηση άνω των 60 λεπτών, ήταν καθυστέρηση για πάντα».

Δριμύτατες αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη προκάλεσε η κίνηση της Hellenic Train να επιστρέψει το αντίτιμο του εισιτηρίου στους επιβάτες -επιζώντες και θανόντες- του ματωμένου τρένου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, τα χρήματα επεστράφησαν σε όσους είχαν πληρώσει ηλεκτρονικά, καθώς το δρομολόγιο χαρακτηρίστηκε από την εταιρεία ως «μη ολοκληρωμένο».
«Δεν ήταν καθυστέρηση άνω των 60 λεπτών, ήταν καθυστέρηση για πάντα»

Μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (30/3) στον ΑΝΤ1, ο αδερφός του αδικοχαμένου Βαγγέλη Βλάχου, Βάιος, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «αυτή η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με αίτηση των επιβατών. Αυτό γίνεται για ακύρωση ή για καθυστέρηση. Λογιστικά αυτό που συνέβη είναι μια καθυστέρηση πάνω των 60 λεπτών. Με συγχωρείτε αλλά η καθυστέρηση είναι άνω του ενός μήνα, για πάντα. Έχουν φύγει όλοι οι άνθρωποί μας. Και αυτό το έχουν λάβει οικογένειες με θύματα, με τραυματίες. Γιατί πρέπει να περνάμε κάτι τέτοιο. Γιατί να ανακαλύπτουμε κάθε μέρα πράγματα που σε πιέζουν να αποδεχτείς κάτι που δεν θέλεις να αποδεχτείς. Αυτό το πράγμα είναι ψυχολογικός βιασμός».

Παράλληλα, έθεσε και τον προβληματισμό του εάν τα χρήματα επεστράφησαν και σε λογαριασμούς νεκρών, εάν από αυτούς έγινε η κράτηση. «Να μπω εγώ στον λογαριασμό του νεκρού αδερφού μου να δω αν του επέστρεψαν τα 30 ευρώ;».

Σύμφωνα με τον ίδιο, έντονα συναισθήματα οργής διακατέχουν και άλλους συγγενείς θυμάτων.

Από την πλευρά του, ο Στέλιος Ρίμπας, πατέρας επιζήσασας που βρισκόταν στο 6ο βαγόνι την ώρα της σύγκρουσης, ανέφερε:

«Είμαι εξοργισμένος. Δεν έχω ενημέρωση για κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής. Η κόρη μου ήταν από αυτούς που έφτασε στη Θεσσαλονίκη με λεωφορείο μετά τη σύγκρουση».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.