Επίθεση Μενέντεζ κατά Τουρκίας!!""Σε μια χώρα σαν την Τουρκία δεν αξίζει να πουλήσουμε F-16""


 

 




Νέα επίθεση κατά της Τουρκίας, παρουσία του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της αμερικανικής Γερουσίας Ρόμπερτ Μενέντεζ.

Ο Μενέντεζ απαρίθμησε τις προκλητικές κινήσεις της Άγκυρας για να ρωτήσει τον επικεφαλής του Στέιτ Ντιπάρτμεντ «τι χώρα είναι αυτή;», και τελικά να επαναλάβει ότι δεν πρέπει να πωληθούν τα F-16 στην Τουρκία.

«Πώς θα αποκαλούσατε μια χώρα που παραβιάζει τον εναέριο χώρο και τα χωρικά ύδατα μιας άλλης χώρας χωρίς προηγούμενη πρόκληση; Που κάνει ασκήσεις στην αποκλειστική οικονομική ζώνη μιας άλλης χώρας; Που αγοράζει ρωσικό στρατιωτικό εξοπλισμό κατά παράβαση του δικαίου των ΗΠΑ;», ανέφερε ο Μενέντεζ απευθυνόμενος στον Άντονι Μπλίνκεν.

Από την πλευρά του ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών απάντησε πως θα αποκαλούσε αυτή τη χώρα «ένα δύσκολο σύμμαχο».

«Λοιπόν, εγώ θα την αποκαλώ αυτή τη χώρα Τουρκία», είπε ο Μενέντεζ, προσθέτοντας: «Και η πραγματικότητα είναι πως δεν πιστεύω πως σε μια τέτοια χώρα αξίζει να πουλήσουμε τα F-16».

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.