ΑΜΕΣΗ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΒΑΡΑΣ ΘΕΤΕΙ ΘΕΜΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ...


 


 ΕΝΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!

 ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΟΛΙΤΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ!!

  Θέμα παραίτησης Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών έθεσε ευθέως ο Κώστας Τζαβάρας, ο οποίος υπενθυμίζουμε ότι είχε διαφοροποιηθεί ανοιχτά με τη «γραμμή» του Μαξίμου για την υπόθεση, με αποτέλεσμα να τον «παραιτήσουν» από μέλος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας ρωτήθηκε χθες για τις υποκλοπές και για αν έπρεπε αυτός που ανέλαβε την αντικειμενική πολιτική ευθύνη, δηλαδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως πολιτικός προϊστάμενος της ΕΥΠ, να παραιτηθεί ή όχι.

«Λέγαμε πριν ότι όποιος αναλαμβάνει την αντικειμενική πολιτική ευθύνη και μιλούσαμε για το θέμα των υποκλοπών, που δεν έγινε, θα έπρεπε να συνοδεύεται με παραίτηση. Είναι λάθος; Είναι σωστό;», ήταν η ερώτηση που δέχθηκε ο βουλευτής Ηλείας από τον Βασίλη Σκουρή, στην εκπομπή Casus Belli, στο Attica TV.

Τι απάντησε ο Κώστας Τζαβάρας; Αυτό που είπαν όλοι, αλλά κανένα στέλεχος της ΝΔ δεν τόλμησε, για ευνόητους λόγους, να πει…

«Συνήθως η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης εκεί οδηγεί. Στην παραίτηση. Τώρα από εκεί και πέρα έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα κάποιος να αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για να οδηγεί σε κάποιο τέλος τις ενοχλητικές συζητήσεις. Είναι κι αυτό μια στάση που νοιώθετε. Καλό είναι να υπάρχει στην πολιτική περισσότερη ειλικρίνεια και ευθύτητα», σημείωσε ο «γαλάζιος» βουλευτής, δήλωση που μάλλον θα προκαλέσει αναταράξεις τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου, όσο και στην Πειραιώς…

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.