Εκρηκτικός μηχανισμός κατέστρεψε ολοκληρωτικά κατάστημα παντοπωλείου στην Νέα Ερυθραία!!


 


  Άγνωστοι τοποθέτησαν βόμβα μεγάλης ισχύος στο κατάστημα, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Βενιζέλου και Στροφυλίου.

Ολική είναι η καταστροφή στο παντοπωλείο παραδοσιακών προϊόντων στη Νέα Ερυθραία στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη τα ξημερώματα της Τρίτης (14/3) όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βόμβα που τοποθέτησαν οι άγνωστοι ήταν μεγάλης ισχύος με υπολείμματά της να έχουν ήδη περισυλλέγει από τους άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Στροφιλίου στη Νέα Ερυθραία.

Κατά πληροφορίες που μετέδωσε η ΕΡΤ οι δράστες που έβαλαν τη βόμβα ήταν δύο. Αφού έσπασαν τον υαλοπίνακα, άφησαν τη βόμβα και στη συνέχεια διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Οι ιδιοκτήτες της οικογενειακής επιχείρησης από την πλευρά τους υποστηρίζουν ότι δεν είχαν δεχθεί απειλές ούτε και είχαν κάποια διένεξη το προηγούμενο διάστημα.

Από την ισχυρή έκρηξη έχουν διαλυθεί τα πάντα, μεταξύ αυτών και οι τζαμαρίες του καταστήματος αλλά και όλα τα προϊόντα έχουν πέσει κάτω. Στο σημείο έχει σπεύσει και ο δήμος προκειμένου να μαζέψει ό,τι έχει απομείνει.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός ενώ συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που έχουν καταγράψει τους δράστες. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.