Δεν είδε κάτι παράνομο στη δολοφονική πορεία του γερανού της ΕΛΑΣ ο Γ.Γ των Ειδικών Φρουρών


Δεν είδε «κάτι παράνομο ή περίεργο» στη τρελή πορεία του γερανού της Ελληνικής Αστυνομίας κατά πλήθους στις απεργιακές κινητοποιήσεις της περασμένης Πέμπτης για την τραγωδία στα Τέμπη, ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, ο οδηγός του γερανού που πέρασε ανάμεσα από διαδηλωτές στην οδό Ακαδημίας, «ενήργησε εντελώς επαγγελματικά».

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής των ειδικών φρουρών «πήγαν να τον εγκλωβίσουν. Η εντολή είναι να απεγκλωβίζεσαι όταν πάνε να σε εγκλωβίσουν διότι θα καιγόταν – να είστε σίγουρος – ο γερανός και ο συνάδελφος μου θα ήταν στο 401».

Παρά το ότι σε βίντεο φαίνεται καθαρά η πορεία του γερανού κατά διαδηλωτών ο συνδικαλιστής των ειδικών φρουρών επέμεινε ότι «δεν είναι κάτι παράνομο».

Σημειώνεται ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό ενώ «πηγές» του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη διέρρευσαν ψευδώς ότι ο γερανός βρισκόταν στην οδό Ακαδημίας για να ανασύρει το υπηρεσιακό όχημα συνοδείας-ασφαλείας που είχε χορηγηθεί στην Όλγα Γεροβασίλη, κάτι που η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ διέψευσε κατηγορηματικά καθώς δεν κατέστει ανάγκη να ανασυρθεί το όχημα με γερανό καθώς είχε μόνο ένα τζάμι σπασπένο. 




Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.