Βόμβα από τον Αρχηγό της Αστυνομίας που αποστράτευσαν! «Δεν θα γίνω εξιλαστήριο θύμα επειδή σεβόμουν το Σύνταγμα»


Με μια δήλωση βόμβα απάντησε στην απόφαση αποστρατείας του ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντίνος Σκούμας! Δηλώνει ότι στις κρίσεις «αγνοήθηκαν οι υπηρεσιακά τεκμηριωμένες αντιρρήσεις για πρόσωπα σε μια πρωτοφανή απαξίωση του θεσμικού ρόλου του Αρχηγού και επομένως δεν θα αναλάβω ευθύνες του πολιτκού μου προϊσταμένου ,ούτε θα γίνω εξιλαστήριο θύμα κανενός». Συνεχίζει λέγοντας ότι τον αποστράτευσαν γιατί ήθελα να ασκεί τα καθήκοντα του με βάσει το Σύνταγμα και τα όσα η κοινωνία απαιτεί!

Απόλυτο άδειασμα της κυβέρνησης που έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη σοβαρότατο θέμα. Μάλλον θα το κάνει με τον γνωστό τρόπο: θα σφυρίζει αδιάφορα. Μόνο που το κλίμα πια δεν σηκώνει τέτοια αντιμετώπιση. Τα σφυρίγματα ακούγονται από αλλού και δεν είναι αυτά της αδιαφορίας …


militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.