ΟΛΑ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ..... ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΜ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ!!


 

 



Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε την Πέμπτη το βράδυ ο πρόεδρος των εργαζομένων στο τραμ της Αθήνας Χρήστος Τσώλης.

Μεταξύ άλλων,ο κ. Τσώλης, μιλώντας στον Αnt1 υπογράμμισε πως "υφίσταται ζήτημα από το 2019. Η τηλεματική δεν λειτουργεί, δεν συνεργάζονται οι συρμοί με τα φανάρια. Το κέντρο ελέγχου δεν μπορεί να δει που βρίσκονται οι συρμοί.Οι οδηγοί λειτουργούν χειροκίνητα, εκεί που δεν υπάρχει φανάρι, οι επιβάτες πηδούν από το όχημα και οι κατευθύνσεις, τα «ψαλίδια» δηλαδή, αλλάζουν ανά πάσα στιγμή".

Συμπλήρωσε ακόμη ότι "τα παλιά οχήματα δεν μπορούν να λειτουργήσουν με το νέο σύστημα της τηλεματικής που εγκαταστάθηκε το 2019" και υπογράμμισε ότι για όλα αυτά είχε ενημερωθεί ο Υπουργός Κώστας Καραμανλής.

Τέλος τόνισε ότι έχει υποβληθεί μήνυση στην Εισαγγελία το 2021 και το μόνο που έχει γίνει έκτοτε, ήταν να κληθούν για κατάθεση.

"Ο ανθρώπινος παράγοντας έρχεται μετά και συμβαίνει το μοιραίο. Αυτό είναι το πρόβλημα" υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσώλης.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.