Κιλιτσντάρογλου απέναντι στον Ερντογάν


Κιλιτσντάρογλου απέναντι στον Ερντογάν

 Ο Ερντογάν ανακοίνωσε εκλογές στις 14 Μαΐου, ενώ η ενωμένη αντιπολίτευση ανακοίνωσε επίσημα τον κοινό υποψήφιο, τον αρχηγό του μεγαλύτερου κόμματος, τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Οι  πλευρές της αντιπολίτευσης βρήκαν την χρυσή τομή, προχωρώντας σε έναν συμβιβασμό. Η Ακσενέρ επέστρεψε στην συμμαχία των «6» αποδεχόμενη ως επικεφαλής τον Κιλιτσντάρογλου, ενώ αργότερα θα αναλάβουν ισχυροί αντιπρόεδροι οι δύο δήμαρχοι της Κωνσταντινούπολης, Ιμάμογλου και της Αγκυρας, Γιαβάς.

Από σήμερα ο Ερντογάν έχει να αντιμετωπίσει και τον Κιλιτσντάρογλου ως ηγέτη της ενωμένης αντιπολίτευσης, αλλά και τους δύο δημάρχους, που είναι πολύ δημοφιλείς στο τουρκικό εκλογικό σώμα, που θα εμφανίζονται στο πλευρό του Κιλιτσντάρογλου.

Ο αντίπαλος του Ερντογάν, Κιλιτσντάρογλου, υποσχέθηκε «αλλαγή» με τον Ιμάμογλου και τον Γιαβάς στο πλευρό του ως μελλοντικοί αντιπρόεδροι.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.