Συγκέντρωση φοιτητών στο Σύνταγμα - "Τα Τέμπη δε θα ξεχαστούν ποτέ"


 

 


 Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας από φοιτητές στο Σύνταγμα προκειμένου να στείλουν το δικό τους μήνυμα μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης (23/3) φοιτητές έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις συνθήκες που έφεραν την τραγωδία στα Τέμπη.

“Όσες μέρες και να περάσουν κανείς από εμάς δεν θα ξεχάσει τι συνέβη στα Τέμπη και πως πέθαναν άδικα τόσοι άνθρωποι” ανέφεραν μεταξύ άλλων όσοι έδωσαν το παρών στο Σύνταγμα.

Στο σημείο φυσικά ήταν ισχυρή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων, με τους φοιτητές να αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ειρηνική διαδήλωση. 

debater.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.