Ο Αναστασιάδης «βγάζει στη σέντρα» τον Μητσοτάκη για τα εθνικά θέματα!


 




Η «Εστία» σε δημοσίευμα της γράφει ότι  ο τέως Πρόεδρος της Κύπρου κατηγορεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι προωθούσε το αίτημα των ΗΠΑ για διακοπή  των γεωτρήσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας εντός της ΑΟΖ, προκειμένου να προχωρήσει ο ελληνοτουρκικός διάλογος!

Υποστήριζε για τον ίδιο λόγο  την ιδέα της κατασκευής αγωγού αερίου για απ’ ευθείας σύνδεση Ανατολικής Μεσογείου–Τουρκίας, με παράκαμψη της Κύπρου! Με λίγα λόγια ο Μητσοτάκης άλλα λέει, για να ρίχνει στάχτη στα μάτια, και άλλα κανονίζει κάτω από το τραπέζι. Και μάλιστα όλα όσα συζητάει είναι εις βάρος των εθνικών μας συμφερόντων.

Μάλιστα σύμφωνα με το βιβλίο «7 Προεδρικά Πορτραίτα» του εκδότη Κωστή Χατζηκωστή,  «οι χαρακτηρισμοί Αναστασιάδη εξευτελίζουν την πολιτική αξιότητα του Έλληνα Πρωθυπουργού για τα ελληνοτουρκικά», καθώς «η Κύπρος δεν είναι στις προτεραιότητες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής»!

Η απόλυτη παράδοση των εθνικών μας δικαίων για χάρη της… ελληνοτουρκικής φιλίας, την οποία επιδιώκουν διακαώς οι σύμμαχοι. 

 Από militair.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.