ΠΡΟΣ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΜΜΜ - ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΤΡΑΜ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΌΛΥΝΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ



ΠΡΟΣ  ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  ΣΕ ΜΜΜ - ΣΕ ΜΕΤΡΟ ΤΡΑΜ ΜΕΡΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΌΛΥΝΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ

Την Τετάρτη δεν θα κυκλοφορήσουν τα οδικά μέσα στην Αθήνα (λεωφορεία και
τρόλεϊ), καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ συμμετέχει με 24ωρη απεργία στην κινητοποίηση που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ και το Εργατικό Κέντρο Αθηνών (ΕΚΑ). Το σωματείο ζητά ασφαλή και σύγχρονη δημόσια συγκοινωνία και τη λήψη μέτρων για την ασφάλεια εργαζόμενων και επιβατών.  

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται και οι εργαζόμενοι στα μέσα σταθερής τροχιάς (μετρό, ηλεκτρικός σιδηρόδρομος και τραμ), χωρίς ωστόσο να έχουν λάβει ακόμα οριστικές αποφάσεις για τη μορφή τους, καθώς τα μέσα ενδέχεται να πραγματοποιήσουν δρομολόγια τις μεσημεριανές ώρες προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των απεργών που θα μετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνεται.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.