Ζαχάροβα .Το ένταλμα σύλληψης απο το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο κατά του Πούτιν είναι νομικά άκυρο!


 


 

Την έκδοση εντάλματος σύλληψης του Βλαντίμιρ Πούτιν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης, σχολίασε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Οι αποφάσεις του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου δεν έχουν καμία σημασία για τη χώρα μας, ακόμη και από νομική άποψη», δήλωσε χαρακτηριστικά η Μαρία Ζαχάροβα.

Και συνέχισε: «Η Ρωσία δεν είναι μέλος του Καταστατικού της Ρώμης του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου και δεν έχει καμία υποχρέωση βάσει αυτού. Η Ρωσία δεν συνεργάζεται με αυτό το όργανο και πιθανά εντάλματα συλλήψεων που προέρχονται από το Διεθνές Δικαστήριο της Δικαιοσύνης θα είναι νομικά άκυρα για εμάς».

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.