Νέο συλλαλητήριο από τους φοιτητικούς συλλόγους για την τραγωδία και τα θύματα των Τεμπών


 



Νέο συλλαλητήριο πραγματοποιούν σήμερα (09.03.2023) φοιτητές στο κέντρο της Αθήνας, καθώς διαμαρτύρονται για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου.

Φοιτητικοί σύλλογοι βγήκαν στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και το πρωί της Πέμπτης (09.03.2023) προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα 57 άνθρωποι να χάσουν την ζωή τους. «Το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή» είναι το κύριο σύνθημα των φοιτητών.

Λόγω της διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, αυτή την ώρα κλειστές είναι η Πανεπιστημίου και η Σταδίου, ενώ η συγκέντρωση κατευθύνεται προς τη Βουλή.


Υπενθυμίζεται ότι και χθες (08.03.2023) χιλιάδες κόσμος, βγήκε στους δρόμους στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας και διαμαρτυρήθηκε για την τραγωδία στα Τέμπη.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.