ΜΥΚΟΝΟΣ Αρχαιολόγος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού
 ΜΥΚΟΝΟΣ Αρχαιολόγος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΥΠΠΟΑ, «η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού εκφράζει τη θερμή της συμπαράσταση στον αρχαιολόγο Μανώλη Ψαρρό, ο οποίος έπεσε θύμα άνανδρης επίθεσης και δηλώνει ότι το υπουργείο

 : α) δεν ανέχεται καμία παραβατική συμπεριφορά από όπου κι αν προέρχεται σε βάρος υπαλλήλων του κατά την άσκηση των υπηρεσιακών καθηκόντων τους και β) θα συνδράμει με κάθε πρόσφορο τρόπο, προκειμένου οι αρμόδιες Αρχές να διαλευκάνουν την συγκεκριμένη υπόθεση και να τιμωρηθούν οι ένοχοι».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη (7/3), ο αρχαιολόγος Μανώλης Ψαρρός έπεσε θύμα ξυλοδαρμού την ώρα της επιστροφής από την εργασία του, με σκοπό την πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), «υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι το επαγγελματικό μαφιόζικο χτύπημα σχετίζεται άμεσα με υποθέσεις που χειρίζεται στο πλαίσιο των καθηκόντων του. Ο Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων έχει ήδη επικοινωνήσει με τις αρμόδιες αρχές, συνδέοντας τον ξυλοδαρμό με τις υποθέσεις αυτές και έχει καταθέσει στοιχεία», προσθέτει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΕΑ.

Ο δήμαρχος Μυκόνου, Κωνσταντίνος Κουκάς, με ανάρτηση στο Facebook κάνει λόγο για «εγκληματική» και «ανοίκεια» επίθεση, που έχει συγκλονίσει όλους στο νησί και καλεί τις Αρχές να συλλάβουν και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους δράστες.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.