Συνεχίζονται οι πορείες -διαμαρτυρίες των νέων για την τραγωδία στα Τέμπη.Αυτήν την ώρα μαθητές διαδηλώνουν από την Νέα Μάκρη και συνεχίζουν ως το Πικέρμι!!


 


 ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ 57 ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ!


Η διαμαρτυρία ξεκίνησε από τη Νέα Μάκρη, έκανε στάση στη Διασταύρωση της Ραφήνας και συνεχίζει μέχρι το Πικέρμι


Μποτιλιάρισμα παρατηρείται αυτή την ώρα στη Λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα από τη Ραφήνα προς το Πικέρμι καθώς ο δρόμος είναι πλέον κλειστός λόγω της διαμαρτυρίας των μαθητών από τη Νέα Μάκρη, τον Μαραθώνα και την Ραφήνα.

Η πορεία ξεκίνησε από τη Νέα Μάκρη, έκανε στάση στη Διασταύρωση της Ραφήνας και συνεχίζει μέχρι το Πικέρμι. Η ουρά των οχημάτων πίσω τους φτάνει μέχρι και τα δύο χιλιόμετρα όπως φαίνεται χαρακτηριστικά και στον χάρτη της κίνησης.

Υπενθυμίζεται ότι η διαμαρτυρία των μαθητών γίνεται για το έγκλημα με τους δεκάδες νεκρούς στα Τέμπη.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.