Ένταση πριν το τζάμπολ του αγώνα Ιωνικός-ΑΕΚ: Οι διαιτητές ήθελαν να κατέβει πανό για τα Τέμπη!


Καθυστέρηση 20 λεπτών υπήρξε στην έναρξη της αναμέτρησης του Ιωνικού κόντρα στην ΑΕΚ λόγω ενός πανό για την τραγωδία στα Τέμπη.

Πιο συγκεκριμένα οι φίλαθλοι των γηπεδούχων ανέβασαν στο κλειστό του Πλάτωνα ένα πανό για το σιδηροδρομικό δυστύχημα, που συγκλονίζει την Ελλάδα το οποίο έγραφε: «Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα. Τέμπη 1/3/23».

Ο διαιτητής της αναμέτρησης ζήτησε το εν λόγω πανό να κατέβει για να υπάρξει τζάμπολ στο παιχνίδι, με τον Λούκα Μαυροκεφαλίδη να πηγαίνει στους οπαδούς και να τους ζητά να μην το κατεβάσουν, θεωρώντας προφανώς πως μια τέτοια κίνηση θα ήταν μια ασέβεια προς το πρόσωπο των θυμάτων και των οικογενειών τους.

Αμέσως μετά οι φίλαθλοι των γηπεδούχων άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα κατά της Κυβέρνησης.

Εν τέλει το ματς ξεκίνησε με καθυστέρηση 20 λεπτών, με το πανό να παραμένει στην εξέδρα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.