Ζωή Κωνσταντοπούλου από Λάρισα! Πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι κι όχι μόνο οι προφανείς εμπλεκόμενοι σταθμάρχες και λοιποί εργαζόμενοι.


 



Η κα Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη τη Λάρισα προκειμένου να παραστεί ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που έχει αναλάβει τη δικογραφία για την τραγωδία στα Τέμπη


Στον Εφέτη Ειδικό Ανακριτή, ο οποίος διεξάγει τις έρευνες για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών, παρέστησαν οι Παναγιώτης και Μιρέλα Ρούτσι γονείς του 23χρονου Ντένις Ρούτσι – που έχασε τη ζωή του στη μοιραία επιβατική αμαξοστοιχία – συνοδευόμενοι από τη δικηγόρο τους Ζωή Κωνσταντοπούλου, Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023. 


Η κα Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη τη Λάρισα προκειμένου να παραστεί ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που έχει αναλάβει τη δικογραφία για την τραγωδία στα Τέμπη

«Είμαστε σήμερα εδώ στη Λάρισα με την οικογένεια του 23χρονου Ντένις Ρούτση που έχασε τη ζωή του στη μοιραία σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στις 28 Φεβρουαρίου» τόνισε σε δηλώσεις της έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας και συνήγορος υπεράσπισης της οικογένειας κα Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η κα Κωνσταντοπούλου επισκέφθηκε σήμερα Πέμπτη τη Λάρισα προκειμένου να παραστεί ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που έχει αναλάβει τη δικογραφία για την τραγωδία στα Τέμπη και να ζητήσει ενημέρωση από τους αρμόδιους φορείς.

«Ο πατέρας, η μητέρα, ο αδελφός του Ντένις που θα γιόρταζε τα 23α γενέθλιά του στις 8 Απριλίου (την ημέρα που συμπληρώνονται 40 ημέρες από το θάνατό του) βρίσκονται εδώ για να ζητήσουν τη δικαιοσύνη και αλήθεια. Δηλώνουν την ανησυχία τους για την απόπειρα συγκάλυψης η οποία αναδίδεται από τις δημόσιες δηλώσεις των υπευθύνων» συμπλήρωσε η κα Κωνσταντοπούλου.


«Δηλώνουν την πεποίθησή τους πως πρέπει να τιμωρηθούν όλοι οι ένοχοι κι όχι μόνο οι προφανείς εμπλεκόμενοι σταθμάρχες και λοιποί εργαζόμενοι.
Μέχρι τέλους θα διεκδικήσουν δικαιοσύνη και βέβαια σήμερα θα συζητήσουμε από τον ειδικό εφέτη ανακριτή να πράξει τα μέγιστα» κατέληξε.

«Ήταν μια μαζική δολοφονία. Ήταν άδικο για όλα τα παιδιά…» είπε εμφανώς καταβεβλημένη η μητέρα του αδικοχαμένου Ντένις, με τον πατέρα του να επισημαίνει την ανάγκη για δικαίωση: «Να δικαιωθούν τα παιδιά, που απλά τα σκοτώσανε. Να υπάρξει δικαιοσύνη για τα παιδιά που χάθηκαν εντελώς άδικα».

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.