Μαζική αναμένεται να είναι η συμμετοχή στις νέες συγκεντρώσεις για την Τραγωδία στα Τέμπη!!

 

 


 Μαζική αναμένεται να είναι η συμμετοχή

Ξανά στους δρόμους θα βρεθούν σήμερα οι φοιτητές διαμαρτυρόμενοι για το «έγκλημα στα Τέμπη» και απαιτώντας να μην συγκαλυφθεί καμία ευθύνη.

Συγκεκριμένα, 18 Φοιτητικοί Σύλλογοι και Σύλλογοι Οικοτρόφων απευθύνουν κοινό κάλεσμα προς όλους τους φοιτητές και τους υπόλοιπους  συλλόγους σε συμμετοχή στο νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 12μμ στα Προπύλαια.

Παράλληλα καλούν στο νέο μεγάλο παλλαϊκό συλλαλητήριο που οργανώνουν Συνδικάτα της Αττικής την Κυριακή 12 Μάρτη, στο Σύνταγμα, στις 12 το μεσημέρι.

Στους ίδιους ρυθμούς θα κινηθούν και οι φοιτητές της Θεσσαλονίκης που καλούν σε κινητοποίηση στις 12.30μμ στην Καμάρα.

«Στέρεψαν τα δάκρυα και έγιναν οργή, η νέα γενιά δε σας συγχωρεί» τονίζουν και καλούν σε μαζική συμμετοχή. Μετά το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συντονισμού των Φοιτητικών Συλλόγων στο αίθριο του Πολυτεχνείου.

Στην Πάτρα, οι Φοιτητικοί Σύλλογοι καλούν σε νέο συλλαλητήριο σήμερα στις 7 μ.μ. στην πλατεία Γεωργίου.

Παράλληλα προχωρούν και σε διαμαρτυρίες στις Διοικήσεις ΟΣΕ, αστικού και υπεραστικού ΚΤΕΛ και άλλων μέσων μαζικής μεταφοράς στην πόλη, όπως αποφάσισαν χθες έπειτα από σύσκεψη συντονισμού. 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.