Λάρισα: Κινητοποίηση των αρχών για άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει


Λάρισα: Κινητοποίηση των αρχών για άνδρα που απειλούσε να αυτοκτονήσει

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση των αρχών τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας στη Λάρισα για διάσωση άνδρα που απειλούσε πως θέλει να βάλει τέρμα στη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 4 π.μ.  στη συνοικία της Φιλιππούπολης, όταν άνδρας επικοινώνησε με γνωστό του πρόσωπο και εξέφρασε την πρόθεση να αυτοκτονήσει. Αμέσως το οικείο του πρόσωπο ειδοποίησε τις αρχές και έσπευσαν στο σημείο η αστυνομία, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τελικά δεν υπήρξε αρνητική εξέλιξη με τον άνδρα να οδηγείται στο Α.Τ. Λάρισας για να ηρεμήσει.

Πηγή: larissanet.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.