Ιατροδικαστής Λάρισας: Πολύ δύσκολο το έργο ταυτοποίησης των σορών – Νεαρής ηλικίας οι περισσότεροιΙατροδικαστής Λάρισας: Πολύ δύσκολο το έργο ταυτοποίησης των σορών – Νεαρής ηλικίας οι περισσότεροι

Τραγικές είναι οι σκηνές στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου έχει την έδρα της η Ιατροδικαστική Υπηρεσία, καθώς εκεί πρόκειται να εξελιχθεί η διαδικασία της ταυτοποίησης των σορών, της αναγνώρισής τους, όπως και της απόδοσης στους συγγενείς.

Για την κατάσταση όπως καταγράφεται αυτήν την ώρα μίλησε η ιατροδικαστής Λάρισας Ρουμπίνη Λεονταρή, η οποία τόνισε πως «θα είναι πολύ δύσκολο το έργο της ταυτοποίησης» δίνοντας ένα στίγμα για την κατάσταση που βρίσκονται οι σοροί.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην μακρά και επίπονη διαδικασία που θα ακολουθηθεί μέχρι την απόδοση των σορών στους συγγενείς τους. Επιβεβαίωσε και από την πλευρά της, ότι από τις 38 σορούς που έχουν μεταφερθεί οι περισσότερες έχουν να κάνουν με νεαρά άτομα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.