Καμαρώστε την αστυνομία που έχετε φτιάξει κ.Θεοδωρικάκο!


Καμαρώστε την αστυνομία που έχετε φτιάξει κ.Θεοδωρικάκο!

Στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο, αρέσουν πολύ οι επιδείξεις πυγμής! Αν δεν ήταν επικίνδυνες για την ασφάλεια των πολιτών οι ενέργειες της αστυνομίας που έχει φτιάξει επί των ημερών του, θα τις χαρακτηρίζαμε γραφικές.


Παραδέχτηκε ρεπόρτερ του Open ότι μηχανάκια της αστυνομίας μπήκαν ανάμεσα σε διαδηλωτές, ΧΩΡΙΣ να υπάρχει λόγος
"πρέπει να πούμε ότι βλέπουμε" τα λόγια του
"θέλει να διαλύσει τελείως την συγκέντρωση" σχολιάζουν στο στούντιο για την αστυνομία 

Ο κ.Θεοδωρικάκος μάλλον έχει αναλάβει να διαλύει τις συγκεντρώσεις πολιτών που γίνονται αυτές τις ημέρες για την τραγωδία των Τεμπών.Το κάνει ανερυθρίααστα ,έχοντας δώσει πράσινο φως για ρίψη χημικών και δακρυγόνων αδιακρίτως. Η εικόνα από το Σύνταγμα όπου μετά από την εκτέλεση της αποστολής κάνουν μια βόλτα και τα …μηχανοκίνητα!

: Αδιανόητη ενέργεια από την ομάδα Δράση της @hellenicpolice . Ενώ στην πλατεία Συντάγματος επικρατούσε απόλυτη ηρεμία μετά τα χημικά, μηχανάκια σαν συμμορία χούλιγκαν εμφανίστηκαν και άρχισαν να πετούν κρότου λάμψης στα πόδια όσων είχαν μείνει

Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.