Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι σιδηροδρομικοί – Χωρίς τρένα μέχρι την Παρασκευή


Ακινητοποιημένα θα παραμείνουν έως και την Παρασκευή τα τρένα οπότε και θα πραγματοποιηθεί η δεύτερη και καθοριστική συνάντησή τους με τον υπουργό Επικρατείας.

Κατά συνέπεια τόσο τα δρομολόγια του υπεραστικού όσο και του προαστιακού σιδηροδρόμου θα συνεχίσουν να μην εκτελούνται.

Οπως επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και Μέσων Σταθερής Τροχιάς (ΠΟΣ-ΜΣΤ) μετά τη συνεδρίαση του σημερινού Συμβουλίου Διοικήσεων (μέλη Δ.Σ και Πρόεδροι και Γεν.Γραμματείς των Σωματείων – Μελών της) αποφάσισε τη συνέχιση των απεργιακών κινητοποιήσεων έως και την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023.

«Η απαίτησή μας γνωστή. Ασφαλής, Ποιοτικός, Δημόσιος Σιδηρόδρομος. Συνεχίζουμε. Είμαστε όλοι μαζί», σημειώνουν.

Οι εργαζόμενοι θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις για την επανεκκίνηση του σιδηροδρόμου κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους με τον υπουργό, ενώ – όπως αναφέρουν – μετά τη λήξη της θα επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους καθώς «ο αγώνας μας για την απόδοση ευθυνών και ασφάλεια των μεταφορών δεν τελειώνει εδώ. Το οφείλουμε σε όλους τους συνανθρώπους μας που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα, ως ελάχιστο φόρο τιμής».


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.