Η απληστία φέρνει χρεοκοπίες και ίσως κοινωνική έκρηξη-Ο Κ.Μελάς εξηγεί τι συμβαίνει με τις τράπεζες




Η απληστία φέρνει χρεοκοπίες και ίσως κοινωνική έκρηξη-Ο Κ.Μελάς εξηγεί τι συμβαίνει με τις τράπεζες

Tι προκαλεί τις συνεχείς οικονομικές-τραπεζικές κρίσεις στο δυτικό κόσμο; Στον καπιταλισμό αν προτιμάτε…Αν έπρεπε το ερώτημα να απαντηθεί με μία λέξη αυτή θα ήταν σίγουρα η απληστία.

Ο οικονομολόγος και καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κώστας Μελάς εξηγεί γιατί προέκυψαν οι πτωχεύσεις τραπεζών στις ΗΠΑ και πόσο πρέπει να ανησυχούμε στην Ευρώπη και φυσικά στην Ελλάδα για τις επιπτώσεις. Πολλοί έχουν αρχίσει να θυμούνται το 2008 και τα όσα δραματικά για τη χώρα ακολούθησαν. Ο κ.Μελάς εξηγεί πόσο και αν πρέπει να ανησυχούμε.

Η απληστία του δυτικού οικονομικού συστήματος μπορεί να φέρει κοινωνική έκρηξη; Τα σημάδια μιας τέτοιας προοπτικής έχουν αρχίσει να εμφανίζονται στην Ευρώπη.

Ο κ.Μελάς μιλά και για την Τουρκία ,την οικονομία της η οποία αξιοποιεί και την αμυντική της βιομηχανία. Ότι δηλαδή δεν κάνουμε εμείς.

•Ενισχύστε το κανάλι του Militaire.gr στο YouTube, 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.