Τα φαντς κυνηγούν τους πάντες......Κατέσχεσαν σπίτι γυναίκας (εργατική κατοικία) για δάνειο στο οποίο ήταν εγγυήτρια!!


 




Μια αδιανόητη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας την Δευτέρα: Τα funds κατέσχεσαν το σπίτι γυναίκας που είναι... της εργατικής κατοικίας για δάνειο στο οποίο ήταν εγγυήτρια!

Έχει χαθεί - απ'ότι φαίνεται - πλέον ο έλεγχος με τα funds και οι δανειολήπτες βρίσκονται σε πλήρη απόγνωση.

Στο τελευταίο επεισόδιο, έβγαλαν από το σπίτι της μία γυναίκα παρότι επρόκειτο για εργατική κατοικία, που σημαίνει πως είναι ακατάσχετη βάσει νομοθεσίας.

Η γυναίκα, μάλιστα, δεν έχει καν η ίδια χρέη από στεγαστικό δάνειο, αλλά ήταν εγγυήτρια σε ένα μικρό κεφάλαιο κίνησης, ύψους 7.000 ευρώ.

Σημειώνεται πως στο κεφάλαιο κίνησης, δεν πληρώνουν κεφάλαιο οι δανειολήπτες όταν αποπληρώνουν κάθε μήνα, πληρώνουν μόνο τόκους και όταν έρχεται η ώρα πληρώνουν το κεφάλαιο.


Το σπίτι, παρόλα αυτά, βγήκε σε πλειστηριασμό, ωστόσο δεν βρέθηκε κάποιος να το «χτυπήσει».

Πλέον έχει σταλεί εξώδικο προκειμένου να αρθεί η κατάσχεση, καθώς το σπίτι του τέως ΟΕΚ είναι ακατάσχετο.

«Αυτό το σπίτι το έχουν οι γονείς μου με παραχωρητήριο από τη δεκαετία του ’80, από το 1987. Είναι της μητέρας μου. Είναι δάνειο αγοράς ενός αγροτικού αυτοκίνητου. Πάρθηκε αυτό το δάνειο από τον πατέρα μου, η μητέρα μου ήταν εγγυήτρια, ήταν ένα χαμηλό δάνει0 6.500-7.000 ευρώ, δεν μπόρεσε αυτό το δάνειο να αποπληρωθεί εγκαίρως με αποτέλεσμα να προσχωρήσει και να πουληθεί σε funds και να επιβληθεί στο σπίτι αυτό πλειστηριασμός ενώ είναι ακατάσχετο», είπε η γυναίκα μιλώντας στο Mega.

Στον πλειστηριασμό βγήκε 29.000 ευρώ όμως σε επικοινωνία που είχα τον Φεβρουάριο φέτος, έναν χρόνο μετά έγινε 39.000 ευρώ. Βγήκε αυτό το σπίτι σε πλειστηριασμό τον Οκτώβρη του 2022 ο οποίος δεν ολοκληρώθηκε από θέμα τύχης καθώς δεν βρέθηκαν πλειοδότες. Όφειλε να γνωρίζει το fund και όσοι ανακατεύονται με αυτό, ότι είναι της εργατικής κατοικίας», συμπλήρωσε.

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.