Πυρκαγιά στο ύψος του Μαλιακού , ορατή από την εθνική οδό!!


 


 Βροχή τηλεφωνημάτων στο κέντρο της Πυροσβεστικής, αναφέρει το LamiaReport, για πυρκαγιά στο Μαλιακό στο ύψος της Μαυρομαντήλας.

Η πυρκαγιά ήταν ορατή κατά μήκος του διεθνή από τα Καμένα Βούρλα μέχρι και τις Ράχες και προκάλεσε ανησυχία στους πολίτες.

Η πυρκαγιά καίει καλαμιές και υπολείμματα καλλιεργειών και πήρε διαστάσεις πλην όμως είναι οριοθετημένη σε βαλτώδη έκταση και δεν εμπνέει ανησυχία.

Κινητοποιήθηκαν δυνάμεις από τη Λαμία και τη Στυλίδα, ωστόσο η πρόσβαση λόγω του εδάφους είναι προβληματική.

Επίσης στην πυρκαγιά πάνω από την Καρυά, τα πράγματα είναι καλύτερα με μικροεστίες ψηλά στο βουνό όπου η πρόσβαση είναι δύσκολη.

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.