Μαζική πορεία για τα Τέμπη και στη Θεσσαλονίκη


Σε εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα μεγάλη πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για την τραγωδία στα Τέμπη, που στοίχισε τη ζωή σε 57 επιβάτες.

Στην πορεία συμμετέχουν μέλη συνδικάτων και σωματείων εργαζομένων της πόλης, φοιτητικών συλλόγων, μαθητές, εκπαιδευτικοί και άλλες συλλογικότητες.

Οι διαμαρτυρόμενοι κρατούν πανό και πλακάτ με διαφορά μηνύματα για την ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στα Τέμπη. Οι ίδιοι, φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβέρνησης. «Κάποιοι δεν έφτασαν ποτέ», αναγράφεται σε πλακάτ. «Το έγκλημα αυτό δεν θα ξεχαστεί», φωνάζουν.

Μερικοί διαδηλωτές κρατούν στα χέρια τους μαύρα μπαλόνια σε ένδειξη πένθους για τους νεκρούς στα Τέμπη.

Η πορεία ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου και κατευθύνεται προς τον Ν.Σ.Σ. Θεσσαλονίκης. Η Τροχαία εκτρέπει την κυκλοφορία ανάλογα με τα σημεία στα οποία κινείται η πορεία.

Νωρίτερα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τις 57 ψυχές που βρήκαν φρικτό θάνατο μετά τη μοιραία σύγκρουση των δύο αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.