Κουκουλοφόροι διέλυσαν το μνημείο για τα θύματα της


Επεισόδια εκτυλίχθηκαν στη μεγάλη ειρηνική πορεία για το φρικτό δυστύχημα των Τεμπών στο κέντρο της Αθήνας, όταν ομάδα κουκουλοφόρων παρείσφρησε στους διαδηλωτές και πέταξε βόμβες μολότοφ.

Ακολούθησε η απάντηση των αστυνομικών αρχών με χημικά, ενώ οι κουκουλοφόροι στη συνέχεια προχώρησαν σε πετροπόλεμο. Τα επεισόδια ξεκίνησαν από το Σύνταγμα και τη συνέχεια μεταφέρθηκαν προς τα Προπύλαια.

Νωρίτερα κουκουλοφόροι είχαν σπάσει το μνημείο για τους νεκρούς της Marfin.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.