Η οργή ξεχειλίζει παντού, στα γήπεδα οι φίλαθλοι σηκώνουν πανό για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών...


 


 

 
Τα αθλητικά κανάλια λογοκρίνουν τους φιλάθλους: Κρύβουν τα πανό που σηκώνουν στα γήπεδα

  Από άκρη σε άκρη ο κόσμος ξςσηκώνεται η οργή κατακλύζει τον κόσμο....Στα γήπεδα ήδη βλέπουμε εδώ και αρκετό καιρό την κατακραυγή των φιλάθλων για όσα όσα συμβαίνουν με αποκορύφωμα την τραγωδία των Τεμπών και τα 57 αθώα θύματα, νεοι άνθρωποι..Πανό ξεδιπλώνονται σε όλα τα μήκη..

 Μας έκανε για μια ακόμα φορά εντύπωση:

-Οι οπαδοί των ομάδων συνεχίζουν να ανεβάζουν πανό κατά των υπευθύνων για το έγκλημα στα Τέμπη και όσων υποβαθμίζουν περαιτέρω τη ζωή τους, δείχνοντας ότι δεν είναι «τα παιδιά με τα μακριά μαλλιά που τους φώναζαν αλήτες», αλλά μέσα στην προσπάθεια κάποιων προέδρων να τους μετατρέψουν σε ιδιωτικούς στρατούς τους, έχουν και κρίση και άποψη και φιλότιμο.

-Τα αθλητικά κανάλια που μεταδίδουν τους αγώνες, με τη σειρά τους, εξακολουθούν όχι απλώς να μην εστιάζουν στα πανό, αλλά και να επιχειρούν να μην φαίνονται τα συνθήματα.

Υπενθυμίζουμε, απλώς, ότι όταν πρόσφατα, σε ποδοσφαιρικό αγώνα της Φενέρμπαχτσέ στην Τουρκία οι οπαδοί φώναζαν συνθήματα κατά του Ερντογάν για τις δεκάδες χιλιάδες θύματα από τους σεισμούς, τα εκεί κανάλια τους έκλεισαν τον ήχο! Εμείς εδώ τα κατακρίναμε, αλλά τα …μιμούμαστε!

ΥΓ: Για την ιστορία. Τα πανό των οπαδών της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έγραφαν τα εξής: «Πλημμύρες, τρένα και φωτιές, εγκλήματα, παιδόφιλοι, πολιτικοί, μασόνοι, ντροπή της κοινωνίας»-«Αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι» - «Οι νεκροί των Τεμπών ζητούν δικαίωση, δολοφόνοι». Με εξαίρεση ίσως το τελευταίο δεν συμφωνούμε, αλλά δεν μπορούμε παρά να τα καταγράψουμε!

B. Σκ.  ieidiseis.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.