Ντροπή, οργή αλλά και θλίψη προκαλούν οι εικόνες από το νοσοκομείο Παίδων Π και Α.Κυριακού με τα ράντζα παιδών στους διαδρόμους!!


 


Θλίψη και οργή προκαλούν οι εικόνες από τους διαδρόμους του παιδιατρικού νοσοκομείου «Π. και Α. Κυριακού», με παιδιά να νοσηλεύονται σε ράντζα!

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιμένει στη διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, κλείνοντας το μάτι στους ιδιώτες, αρνείται να δώσει λύσεις προχωρώντας σε προσλήψεις προσωπικού.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο 902.gr, αποτυπώνεται η πλήρης έλλειψη υποδομών και προσωπικού, με τα παιδιά να νοσηλεύονται σε ράντζα, κατά την διάρκεια της εφημερίας 11 και 12 Μαρτίου.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων αλλά και της αντιπολίτευσης, η κυβέρνηση προχωρά με νομοσχέδιο στην μετατροπή του παιδοογκολογικού τμήματος του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» σε Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου.

Υπενθυμίζεται ότι η μέλη της ΕΙΝΑΠ Παίδων «Αγία Σοφία» και τα Σωματεία Εργαζομένων στα Παίδων «Αγία Σοφία» και «Π και Α. Κυριακού» θα προχωρήσουν σε νέες κινητοποιήσεις την Τετάρτη 15 Μαρτίου, την ημέρα που ψηφίζεται στη βουλή το νομοσχόδιο για το Παιδοογκολογικό Τμήμα. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.