«Λουκέτο» στο εργοστάσιο των ΕΑΣ στο Αίγιο; Τι λένε οι εργαζομενοι«Λουκέτο» στο εργοστάσιο των ΕΑΣ στο Αίγιο; Τι λένε οι εργαζομενοι

Οι εργαζόμενοι των ΕΑΣ κάνουν λόγο για κίνδυνο να μπει λουκέτο στο εργοστάσιο στο Αίγιο.

Όπως αναφέρει ανακοίνωσή τους μπορεί στη γενική συνέλευση μετόχων στα ΕΑΣ η διοίκηση να εισηγήθηκε αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 17.500.000, τα 8.000.000 εκ των οποίων αφορούσαν την οικοδόμηση κτιρίου στο Αίγιο σε αντικατάσταση του παλαιού, ωστόσο, σύμφωνα με το σωματείο, ο εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών απέρριψε το αίτημα για το Αίγιο, «βάζοντας έτσι λουκέτο και στην παραγωγή όπλων».

Αναλυτικά:

Μετά την άρνηση της χρηματοδότησης του καινούργιου κτηρίου της ΕΒΟ στο Αίγιο από το Υπουργείο Οικονομικών, ουσιαστικά χάσαμε το τελευταίο μεγάλο εργοστάσιο της πόλης.

Παρά τις προσπάθειές μας και ιδιαίτερα την ύστατη, για να στηρίξουν οι τοπικοί Βουλευτές το αίτημα χρηματοδότησης, λάβαμε στήριξη παρόμοια με αυτή της παραμονής του ΤΕΙ.

Είναι όμως τουλάχιστον ντροπή να βγαίνει ο Υφυπουργός και να τάζει ραδιοφωνικά παραγγελίες σε ένα κλειστό εργοστάσιο. Ποιες είναι οι μεγάλες παραγγελίες που λέτε κύριε Υφυπουργέ; Τα 1000 MINIMI και η τροποποίηση μερικών πολυβόλων του Στρατού από βιδωτά, σε Ταχείας Αλλαγής Κάννης που μπορούν να παραχθούν σε λιγότερο από ένα χρόνο; Που είναι το εθνικό τυφέκιο και γιατί ο Στρατός αναβαθμίζει το G3 με ανομοιόμορφα υλικά του εμπορίου; Γιατί δεν επιλέγει ο Στρατός την αναβάθμιση των ΕΑΣ που μετέτρεψαν το G3 σε ένα σύγχρονο φορητό όπλο;

Η δικαιολογία του Υπουργείου Οικονομικών ότι χρειάζεται παραγγελία για να δοθούν τα χρήματα για το νέο κτήριο, μας εξοργίζει όλους. Η Ελληνική Κυβέρνηση είναι και ο ιδιοκτήτης και ο πελάτης των ΕΑΣ.
Από Militaire News
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.