ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ναύαρχος Χρηστίδης για τα Τέμπη, χαιρετίζει τους ξεσηκωμένους νέους που ζητούν «καλύτερη Δημοκρατία»
ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ναύαρχος Χρηστίδης για τα Τέμπη, χαιρετίζει τους ξεσηκωμένους νέους που ζητούν «καλύτερη Δημοκρατία»

Συγκλονιστικός ο Επίτιμος Α/ΓΕΝ Ναύαρχος Κοσμάς Χρηστίδης για την τραγωδία στα Τέμπη και για την κατάντια της πολιτικής! Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Σαχίνη ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ, ο Ναύαρχος έδωσε μαθήματα ευπρέπειας και σεβασμού στους νεκρούς, στη νεολαία που ξεσηκώθηκε και στην οποία ελπίζει αλλά μία συμβουλή-διαταγή σε πολιτικούς: «Πάρτε το τρένο της φυγής μαζί με το άρθρο 86 και πηγαίνετε στο καλό».

Αποχαιρέτησε τον ανθό της νεολαίας μας που χάθηκε και πρόσθεσε ότι το μόνο θετικό που βλέπει πια είναι ο ξεσηκωμός των νέων μας που βγήκε στο δρόμο. «Όποτε η νεολαία ξεσηκώθηκε η Ελλάδα είχε περισσότερη Δημοκρατία ή καλύτερης ποιότητας Δημοκρατία».

Ο κ.Χρηστίδης ήταν καταιγιστικός στο θέμα της ποιότητας Δημοκρατίας στη χώρα αυτή τη στιγμή. Όπως πάντα μιλά χωρίς »στρογγυλέματα».

Ο Ναύαρχος είπε ότι η νεολαία ξεσηκώνεται ενάντια στην καταστολή. Υπενθύμισε κι άλλα γεγονότα που συνέβησαν τα τελευταία χρόνια όπως η αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη και αλλού, επισημαίνοντας ότι «αυτά συνήθως γίνονται σε απολυταρχικά καθεστώτα σας ή καθεστώτα κάθε μορφής Χούντας».

Είπε ότι ως νέος άκουγε τα τραγούδια του Θεοδωράκη «περιμένοντας την ελευθερία της έκφρασης και τώρα η δική μου η γενιά παραδίδουμε στους νέους την «Ελένη και κάθε Ελένη της Αθήνας κοιμωμένη, για να μη πω προδρομένη…Να πάρουν όλοι το τρένο, μαζί με το άρθρο 86 της συγκάλυψης, δηλαδή της ασυδοσίας και να πάνε στο καλό, για να μη πω κάτι άλλο»!.
Από Militaire News 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.