ΝΤΡΟΠΗ -ΑΙΣΧΟΣ: ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ!!


 


Αίσθηση προκάλεσε η φωτογραφία που δείχνει την ελληνική σημαία να είναι κρεμασμένη ανάποδα στην Τράπεζα της Ελλάδος και να αγγίζει το πάτωμα.

Στόχος ήταν να κυματίζει μεσίστια η σημαία μετά το τριήμερο εθνικό πένθος για την τραγωδία στα Τέμπη, ωστόσο οι υπεύθυνοι όχι μόνο την κρέμασαν ανάποδα αλλά την άφησαν και να αγγίζει σχεδόν το πάτωμα.

Όπως σημειώνει και ο χρήστης του Facebook που έδωσε στη δημοσιότητα την φωτογραφία:
«Η σημαία, δεν πρέπει ποτέ να εμφανίζεται ανάποδα, εκτός εάν προσπαθείτε να μεταφέρετε ένα σημάδι αγωνίας ή μεγάλου κινδύνου. Η σημαία δεν πρέπει ποτέ να αγγίζει τίποτα από κάτω της. Αυτό περιλαμβάνει νερό, εμπορεύματα και ακόμη και το δάπεδο. (Ληψη: 1/Μαρτίου/2023, Τραπεζα της Ελλάδος)». 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.