Υπάρχουν εγκλωβισμένοι, πόσοι υπολογίζονται, θα αυξηθούν οι νεκροί!!


 


  Στα τρία πρώτα βαγόνια, που δέχτηκαν το μεγαλύτερο όγκο της πίεσης από τη μετωπική σύγκρουση των δυο τρένων επικεντρώνεται πλέον το ενδιαφέρον των συνεργείων διάσωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, το πρώτο βαγόνι, με τις θέσεις πολυτελείας, είναι χωρητικότητας 30 ατόμων.

Το άλλο βαγόνι είναι χωρητικότητας 60 ατόμων, ενώ στο τρίτο βαγόνι που ήταν και το μπαρ -όπου όποιος βρισκόταν πολύ δύσκολα θα έχει επιζήσει- ουδείς γνωρίζει πόσοι βρισκόταν.

Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως η χωρητικότητα των δυο βαγονιών δεν ήταν πλήρης.

Σύμφωνα επίσης με τις πληροφορίες, μεταφέρθηκαν μακριά από τον χώρο του δυστυχήματος, με λεωφορεία ή ΙΧ αυτοκίνητα περίπου 250 επιβάτες - μέσα στο κομφούζιο ουδείς μπορεί να γνωρίζει επακριβώς.
Αναζητούνται συνεπώς περίπου 50 εγκλωβισμένοι επιβάτες. 

 ieidiseis.gr

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.