Στάχτη έγινε εστιατόριο στη Νεα Σμυρνη καλα οι 5 εγκλωβισμενοι κατοικοι



Στάχτη έγινε εστιατόριο στη Νεα Σμυρνη καλα οι 5 εγκλωβισμενοι κάτοικοι

Φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε εστιατόριο που βρίσκεται στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στη Νέα Σμύρνη.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 04:30 και σήμανε συναγερμό στην Πυροσβεστική καθώς το φλεγόμενο κατάστημα ήταν στο ισόγειο τετραώροφης πολυκατοικίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική απεγκλωβίστηκαν, μέσω του κλιμακοστασίου, 5 άτομα από την πολυκατοικία. Ανάμεσά τους υπάρχει ένας τραυματίας που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, καθώς και μια μητέρα με το βρέφος της, που μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο Παίδων.

Την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, βρίσκονταν στο εστιατόριο ένας υπάλληλος, που κατήγγειλε πως άγνωστοι έσπασαν τα τζάμια, πέταξαν κάτι μέσα και αμέσως εκδηλώθηκε η φωτιά.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ στο σημείο βρέθηκαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.