52χρονος ιερέας, πατέρας τριών παιδιών νεκρός σε τροχαίο στο Βόλο!!


 


 Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι, ένας 52χρονος ιερέας, όταν «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του σε κολώνα γέφυρας στην περιοχή του Βελεστίνου, στο Βόλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thenewspaper.gr, ο Βολιώτης ιερέας κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε, το οποίο προσέκρουσε με σφοδρότητα σε κολώνα γέφυρας, κοντά στις αποθήκες της πρώην ΚΥΔΕΠ.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικές δυνάμεις και απεγκλώβισαν τη σορό του άτυχου ιερέα, που αφήνει πίσω του σύζυγο και τρία παιδιά. Προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.

Με βάση νεότερες πληροφορίες του ιστοτόπου, ο άτυχος ιερέας από το Βόλο είναι ο Αλέξης Τζανής, ο οποίος διέμενε στο Αερινό του Δήμου Ρήγα Φεραίου και από το 1998 εργαζόταν στην ΕΒΟΛ.

Ο τραγικός χαμός του πατέρα Αλέξιου Τζανή έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία του Βόλου και του Βελεστίνου, ο οποίος, λίγα λεπτά πριν χάσει τη ζωή του, είχε ανεβάσει στο προφίλ του στο Facebook μια φωτογραφία που τον είχαν τραβήξει με το κασκόλ της ΑΕΚ, μέσα στο νέο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως, λίγες ημέρες πριν, με την έναρξη της Σαρακοστής έκανε μια ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα, με την οποία ζητούσε «συγχώρεση» από όσους έχει στεναχωρήσει και να τον συμπεριλάβουν στις προσευχές τους οι πιστοί, τονίζοντας πως «τώρα ειδικά τις έχω μεγάλη ανάγκη».

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.