Νέο περιστατικό εκφοβισμού αρχαιολόγου: 48χρονη δέχθηκε απειλητικό μήνυμα!


 

 


 Oργή και προβληματισμό προκαλεί το νέο περιστατικό εκφοβισμού αρχαιολόγου που ασχολείται με υποθέσεις στη Μύκονο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας μετά τον ξυλοδαρμό που δέχθηκε ο υπάλληλος της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων, Μανώλης Ψαρρός γιατί χειριζόταν υπόθεσης με παρανομίες που είχαν κάνει επιχειρηματίες.

Αυτή τη φορά μία 48χρονης αρχαιολόγος, που ασχολείται με τις άδειες κτιρίων στο νησί, κατήγγειλε ότι δέχτηκε απειλητικό μήνυμα με λατινικούς χαρακτήρες στο κινητό της.

Όπως είπε σε αυτό ο άγνωστος αποστολέας την έβριζε και την απειλούσε πως δεν θα μπορεί να κρυφτεί πουθενά!

Όπως ήταν φυσικό η γυναίκα θορυβήθηκε και έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα Κυψέλης για να καταθέσει μήνυση κατ’ αγνώστου, για απειλή και εξύβριση.

Η διερεύνηση της υπόθεσης έχει ήδη ξεκινήσει και οι αστυνομικοί μέσω της εταιρείας κινητής τηλεφωνίας αναζητούν τον κάτοχο της τηλεφωνικής σύνδεσης από την οποία εστάλη το μήνυμα. Παράλληλα, θα ερευνήσουν αν σχετίζεται και με τον ξυλοδαρμό του συναδέλφου της.

Η Έφη Μουγκαράκη, δικηγόρος του υπαλλήλου της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων Μανώλη Ψαρρού, ο οποίος δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση ενώ επέστρεφε στο σπίτι του στη Μύκονο, μίλησε στην ΕΡΤ και αποκάλυψε πως ο πελάτης της είχε δεχθεί στο παρελθόν πιέσεις από ιδιώτες, ενώ επεσήμανε πως η κατηγορία πρέπει να αναβαθμιστεί και να αφορά την επίθεση κατά της ζωής του και να μην είναι ένα απλό πλημμέλημα.

Η κατάσταση της υγείας του αρχαιολόγου σύμφωνα με τη δικηγόρο του, είναι σχετικά καλή και αναρρώνει, ωστόσο έχει κατάγματα εκατέρωθεν στα πλευρά και ακόμα δεν έχει επανέλθει πλήρως η όρασή του. Είπε μάλιστα η κ. Μουγκαράκη ότι «εδώ φοβόμαστε μήπως υπάρχει κάποια πιο σταθερή βλάβη».

 newsbreak.gr

  Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.