35 νεκροί από την κατάρρευση πατώματος σε ινδουιστικό ναό στην Ινδία!!


 


Στους 35 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών μετά την κατάρρευση του πατώματος ινδουιστικού ναού στην πολιτεία Μάντια Πραντές της Ινδίας, ενώ η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης παραμένει σε εξέλιξη, σύμφωνα με τοπικό αξιωματούχο.

«Τριάντα πέντε άνθρωποι είναι νεκροί. Ένας ακόμη άνθρωπος εξακολουθεί να αγνοείται. Η επιχείρηση διάσωσης συνεχίζεται», δήλωσε δικαστικός λειτουργός στην Ίντορε, ο Ιλαγιαράτζα Τ., στο AFP.

Τα θύματα έπεσαν μέσα σε ένα μπαολί, ένα πλατύ φρεάτιο με σκαλοπάτια στα τοιχώματά του, που χρησιμοποιείται σε θρησκευτικές τελετές, όταν το πάτωμα του ναού, που το κάλυπτε, υποχώρησε από το βάρος τους. Το δυστύχημα σημειώθηκε στην πόλη Ιντόρε του κρατιδίου Μάντια Πραντές.

Οι τοπικές αρχές διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το δυστύχημα. Σε πλάνα που μεταδόθηκαν από τοπικά τηλεοπτικά κανάλια διακρίνονται διασώστες να τοποθετούν σχοινιά και σκάλες για να φτάσουν στους παγιδευμένους πιστούς.

Αυτήν την περίοδο οι ναοί στην Ινδία κατακλύζονται από πιστούς, με την ευκαιρία της θρησκευτικής γιορτής Ράμα Ναβάμι προς τιμή της ινδουιστικής θεότητας Ράμα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.