Εύβοια: Ισχυρή έκρηξη ακούστηκε την ώρα της γιορτής για την 25η Μαρτίου στο γυμνάσιο Ερέτριας


  Το γεγονός προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν όλοι από την αίθουσα
Μία ισχυρή έκρηξη ακούστηκε την ώρα που οι μαθητές και οι μαθήτριες τραγουδούσαν για τη γιορτή της 25ης Μαρτίου σε γυμνάσιο της Ερέτριας στην Εύβοια.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής του σχολείου της Ερέτριας στην Εύβοια για την 25η Μαρτίου τα παιδιά «πάγωσαν» από μία δυνατή έκρηξη. Σύμφωνα με πληροφορίες άγνωστοι πέταξαν κοντά στις τουαλέτες κάποια εκρηκτική ουσία που έσκασε και προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση.

Το γεγονός προκάλεσε ιδιαίτερη ανησυχία με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν όλοι από την αίθουσα.

Η σχολική γιορτή σταμάτησε, η αίθουσα άδειασε, ενώ επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί του Α.Τ. Ερέτριας, για τη διερεύνηση του περιστατικού.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.