Αποσωληνώθηκε 22χρονος επιζών από την τραγωδία στα Τέμπη και χαμογέλασε




Την ευχάριστη είδηση, μέσα στον ανείπωτο πόνο που έχει αφήσει πίσω της η τραγωδία στα Τέμπη, μετέφερε ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού που δίνει τη μάχη στην ΜΕΘ

Με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας του 22χρονου μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό «Action 4» ενημέρωσε πως ο 22χρονος γιος του αποσωληνώθηκε και τους χαμογέλασε.

Η υγεία του 22χρονου όπως είπε ο πατέρας του Νίκος Στρατέλος βελτιώνεται σταθερά και αυτό αποτελεί ένα πολύ χαρμόσυνο νέο μέσα στον θρήνο που άφησε πίσω της η τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Νίκος Στρατέλος, σημείωσε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των γιατρών, το παιδί αναμένεται να μεταφερθεί σε δωμάτιο. Ο πατέρας, ευχαρίστησε τους γιατρούς τόσο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας όσο και αυτούς του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το παιδί μου σώθηκε αλλά δεν μπορώ να το χαρώ, γιατί άλλοι γονείς δεν μπόρεσαν να νοιώσουν το ίδιο».

Ο πατέρας του νεαρού έκανε και μία παράκληση να μην παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην τραγωδία αυτή. «Μπήκαν στην προεκλογική περίοδο και προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν. Δικαιοσύνη δεν είναι να τιμωρηθεί ο σταθμάρχης, αλλά όσοι έβαλαν έναν ανίκανο άνθρωπο σε ένα πόστο που είχε να κάνει με ζωές. Σεβασμός στους ανθρώπους, να θάψουν τα παιδιά τους και να φύγουν όσοι είναι στο νοσοκομείο για τα σπίτια τους».

Όπως είπε ο πατέρας του 22χρονου, ο γιος του ο Στέλιος «ήταν στο 5ο βαγόνι, πήγε στο πρώτο για να πάρει κάτι και τη στιγμή της σύγκρουσης βγήκε μαζί με άλλα παιδιά από ένα σπασμένο τζάμι». 

  Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.