Ξέσπασε η θεία του μοναδικού επιζώντα από 1ο βαγόνι: ""Σκάστε όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες""


 


 Ξέσπασε στα social media η θεία του 20χρονου φοιτητή από τον Βόλο, ο οποίος βρισκόταν στο μοιραίο τρένο του δυστυχήματος στα Τέμπη και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς σε ανάρτησή της τονίζει: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…».

Ο Ι.Γ., φοιτητής του τμήματος Μηχανολόγων-Μηχανικών του ΑΠΘ, είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι του τρένου και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

  
Ο νεαρός φοιτητής φέρεται να εκτοξεύτηκε στα χωράφια και εκεί τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του οι διασώστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του νεαρού διατηρεί επιχείρηση εκτυπώσεων στον Βόλο. Η θεία του, σε ανάρτησή της στα social media, έγραψε: «Σκάστε σήμερα όλοι οι πολιτικοί! Σήμερα ουρλιάζουν οι μανάδες…».

«Είναι ο μόνος επιζών από το πρώτο βαγόνι» τόνισαν οι γιατροί, οι οποίοι δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή μετά από δύο χειρουργεία στο κεφάλι.

Ο 20χρονος πολυτραυματίας ταξίδευε για Θεσσαλονίκη, όπου σπουδάζει.

Στο καμένο βαγόνι βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο ήταν γεμάτο από νέους ανθρώπους και από το οποίο δεν έχει μείνει τίποτα εξαιτίας της σύγκρουσης, καθώς μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζα.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.