Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν με διαμπερες τραυμα 16χρονο στο Λαγονήσι



Πυροβόλησαν και τραυμάτισαν με διαμπερες τραυμα  16χρονο στο Λαγονήσι

 16χρονος τραυματίστηκε στο πόδι λίγο μετά τις 11 το βράδυ στο Λαγονήσι. Ο ανήλικος ήταν μαζί με έναν ακόμα συνομήλικό του στην οδό Κολοκοτρώνη. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τους πλησίασε και ο οδηγός κατέβηκε και πήγε προς το μέρος των δύο παιδιών που άρχισαν να τρέχουν.

Για άγνωστο λόγο ο οδηγός του οχήματος έβγαλε ένα όπλο και πυροβόλησε τον 16χρονο με αποτέλεσμα να του προκαλέσει ένα διαμπερές τραύμα στο πόδι. Στη συνέχεια ο οδηγός εξαφανίστηκε ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας.

Στην  περιοχή δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν σημειωθεί πυροβολισμοί το προηγούμενο διάστημα, 

Οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν από το σημείο της επίθεσης έναν κάλυκα. Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής, ενώ γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.