Ο δικηγόρος και σύμβουλος στον ΔΣΑ Θανάσης Καμπαγιάννης παίρνει θέση για την υπόθεση Πολάκη!!Oι Εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας της Εισαγγελίας δεν θα περάσουν


 


 Σε ανάρτηση του ο δικηγόρος και σύμβουλος στο ΔΣ του ΔΣΑ, Θανάσης Καμπαγιάννης, σχολίασε με καυστικό τρόπο την εισαγγελική παρέμβαση, με αφορμή τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη.

Ο Θανάσης Καμπαγιάννης, αφήνει αιχμές κατά της ιεραρχίας την ώρα που δεν διέταξε προκαταρκτική στις υποκλοπές για την κατασκοπία σε βάρος της ηγεσίας του στρατεύματος της Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Καμπαγιάννη:

«Η εισαγγελική παρέμβαση κατά του Π. Πολάκη για την ανάρτησή του, με ερευνώμενα αδικήματα “διέγερση σε βία” και “βία κατά δικαστών”, αποτελεί πρόκληση του βαθέος κράτους που δεν θα μείνει αναπάντητη. Δικαστικά, είναι η πάγια νομολογία των δικαστηρίων που θα απαντήσει και θα γελοιοποιήσει τη συγκεκριμένη δίωξη.

Πολιτικά (που είναι και το πιο σημαντικό), οι εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας της Εισαγγελίας, που δεν διέταξε προκαταρκτική στις υποκλοπές για την κατασκοπία σε βάρος της ηγεσίας του στρατεύματος και διατάσσει για δηλώσεις βουλευτή, δεν θα περάσουν.

Και αυτό, θα το πούμε ίδιως εμείς που ο Πολάκης δεν είναι και δεν ήταν ποτέ του γούστου μας.

Μαζευτείτε γιατί θα θερίσετε θύελλες.»

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.