Κατέρρευσε η ορογή στην Οδοντιατρική Σχολή του ΑΠΘ..Ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες!!


 


 

 Από τεχνικό πρόβλημα, σύμφωνα με τον πρύτανη, προκλήθηκαν ζημιές και πλημμύρισαν αίθουσες στο κτίριο της Οδοντιατρικής του ΑΠΘ, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η οροφή στον χώρο της κλινικής της σχολής.

Όπως αναφέρουν τα Φοιτητικά Νέα, φοιτητές κάλεσαν σήμερα, Τετάρτη (22/2) και ώρα 11 π.μ., σε κινητοποίηση στον πρόεδρο της σχολής και στη συνέχεια σε συμμετοχή στο φοιτητικό συλλαλητήριο στις 12 μ.μ., στις Α’ εστίες.

 Από την πλευρά του, ο πρύτανης του ΑΠΘ Νίκος Παπαϊωάννου μίλησε στην ΕΡΤ για την καταγγελία των φοιτητών.

Ο πρύτανης απέδωσε την κατάρρευση οροφής από γυψοσανίδα στην Οδοντιατρική σε τεχνικό πρόβλημα την περασμένη Κυριακή με διαρροή νερού από καλοριφέρ του τετάρτου ορόφου που επειδή είχε μεγάλη πίεση και «προφανώς ήταν Κυριακή και έτρεχε πολλές ώρες, φτάσανε τα νερά μέχρι τον πρώτο όροφο».

Το πρόβλημα, όπως είπε, «αποκαταστάθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα. Από τις τρεις κλινικές στη μία μόνο εκκρεμουν κάποιες ηλεκτρολογικές εργασίες».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.