Άρση ασυλίας του Παύλου Πολάκη μετά από μήνυση του Βουλκευτή της ΝΔ Κ,Μαραβέγια!!


 


 

Δεκτή κατά πλειοψηφία έγινε η αίτηση υπέρ της άρσεως ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που κατέθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Μαραβέγιας.

Συνολικά ψήφισαν 171 βουλευτές. Υπέρ της άρσεως ψήφισαν 157, κατά της άρσεως 2, παρών ψήφισαν 12.

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κατέθεσε μήνυση κατά του κ. Πολάκη μετά τις δημόσιες επιθέσεις που δέχθηκε για παράνομες χρηματοδοτήσεις από τον Αναπτυξιακό νόμο, τις οποίες εισέπραξε η οικογένεια Μαραβέγια. Ο βουλευτής της ΝΔ σε δηλώσεις του είχε κάνει λόγο για συκοφαντική εκστρατεία εναντίον του, η οποία δεν ήταν αποτέλεσμα ηλιθιότητας, αλλά αντίθετα προσχεδιασμένης σκοπιμότητας.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής οι δύο βουλευτές αντάλλαξαν σφοδρα πυρά ενώ ο Παύλος Πολάκης δε παρέλειψε να πει και μια μαντινάδα κλείνοντας την ομιλία του. "Τη δύναμη στον άνθρωπο τη δίνουνε οι φίλοι, όπως το λάδι που κρατά τη φλόγα στο καντήλι", είπε και συνέχισε: "Η περηφάνια, η ανθρωπιά, η μπέσα και η ανδρεία αυτά είναι που δίνουνε στον βουλευτή αξία". Μάλιστα κατεβαίνοντας από το βήμα κέλεσε τους βουλευτές να ψηφίσουν για την έβδομη κατά σειρά άρσης ασυλίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. "Ψηφίστε τώρα, αλλά ερχόμαστε με φόρα", είπε.

Ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε κατά την ομιλία του ότι έχει στοχοποιηθεί από την πλειοψηφία λόγω των καταγγελιών του για διασπάθιση δημοσίου χρήματος.

"Μέσα από τις διαρκείς μηνύσεις η ΝΔ επιχειρεί να με απονομιμοποιήσει ηθικά και πολιτικά" είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι "δεν υπάρχει καμία τελεσίδικη απόφαση που να με καταδικάζει".

"Δικαιολογημένα φοβούνται την επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν θα τους κόψει απλά τη μάσα αλλά θα ζητήσει πίσω όσα αφαίρεσαν. Είναι δικαιολογημένη η εμπάθειά σας στο πρόσωπό μου και στο τμήμα Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ" είπε σε άλλο σημείο.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.