Αγία Βαρβάρα: Δυο ένοπλοι άνοιξαν πυρ στον δρόμο


 Αγία Βαρβάρα: Δυο ένοπλοι άνοιξαν πυρ στον δρόμο

Φωτογραφίες  Νίκος Χριστοφάκης

Συναγερμός σήμανε σήμερα (20/2) λίγο μετά τις επτά και μισή το πρωί στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας όταν δύο άνδρες οπλισμένοι άνοιξαν πυρ εναντίον σπιτιών όπου διαμένουν Ρομά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, στις οδούς Σωκράτους, Χίου και Δούσμανη, χωρίς ευτυχώς να έχει υπάρξει κάποια πληροφορία για τραυματισμό ατόμου.

Οι άνδρες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα άνοιξαν πυρ προκαλώντας ζημιές σε τζαμαρίες καταστημάτων και εισόδους πολυκατοικιών και όπως όλα δείχνουν, μάλλον πρόκειται για μήνυμα που ήθελαν να στείλουν. Το ίδιο περιστατικό είχε λάβει χώρα πριν από 15 ημέρες στην Αγία Βαρβάρα.

Οι δράστες κατάφεραν να εξαφανιστούν αλλά από κάμερες ασφαλείας της περιοχής οι Αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν τον αριθμό κυκλοφορίας της μηχανής με την οποία διέφυγαν.

Στο σημείο όπου είναι ήδη η αστυνομία φέρεται να συγκέντρωσε 20 κάλυκες, ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβώς ο τύπος του όπλου και το αν έχει χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, ενώ προσπαθεί να διευκρινήσει αν εν τέλει ήταν δύο οι δράστες ή περισσότεροι.
zougla.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.