Γιάννης Ντάσκας:Εσείς οι δικαστικοί είστε συμμορία και θα σας βάλουμε φυλακή" Ποιός το είπε αυτό ΑΔΙΚΩΣ κυρ Μητσοτάκη μας και κυρ Τσίπρα μας;Ο παλιοΠολάκης,οι...κύριοι Σαμαράς η Γεωργιάδης ή Φαρισαίοι που είδαν δημοσιογραφίσκο που έψαχνε συλλογή αρχαιοτήτων και τον έφαγαν διακομματικά;


 


ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Εισαγωγή:“Εσείς (και)οι δικαστικοί είστε συμμορία και θα σας βάλω φυλακή μέχρι τέλους!”

Ποιός το είπε αυτό λίαν προσφάτως οέο;Ο …διαβόητος Πολάκης; Ο κύριος Σαμαράς;Ο κοτεροβολτάς μετά του Γιάννη Πρετεντέρη Αδωνης Γεωργιάδης; Και τι έγινε στο τέλος οέο,οέο;”

Κλείνει η εισαγωγή και πάμε στο σημερινό ρεπορτάζ περί υποκριτών,φαρισαίων,αγωνιστών,δημοσιογρα(φάρ)ων,πολιτικών,πολιτικάντηδων και ενός δημοσιογραφίσκου που έψαχνε αρχαία και τον έφαγαν διακομματικά μέχρι να πει κίμινο:

“Aυτά που γίνονται με τον Παύλο Πολάκη είναι πρωτάκουστα,είναι αδιανόητα,είναι φασιστικά και δείχνουν αντιδημοκρατική πρακτική και παροτρύνουν με λόγια σε βία κατά δικαστών,δημοσιογράφων,τραπεζιτών…”

Περίπου αυτά καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία,το ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος) και ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα συνεδριάζει να διαγράψει τον πρώην υπουργό και βουλευτή που είπε και έγραψε αυτά τα αδιανόητα και παρουσιάζει δημοσιογράφους και δικαστικούς και τραπεζικούς σαν ομάδες και συμμορίες  και τα λοιπά.

Δεν γνωρίζουμε απο κοντά τον κ.Πολάκη και το γεγονός ότι δεν γράφουμε με αυτό τον τρόπο χρόνια τώρα δείχνει και τη θέση μας απέναντι στα κείμενά του.

Αλλα πράγμα βέβαια τα λόγια και άλλο τα έργα.

Ισως είμαστε λίγοι(οι μόνοι;)που καταλάβαμε ότι με το ρήμα “καθαρίσουμε” ο κ.Πολάκης εννοεί σκούπα και όχι όπλο και άρα δεν υπάρχει καμία παρότρυνση σε κανέναν να ασκήσει βια σε δικαστικούς και δημοσιογράφους και τραπεζικούς και σε αυτές τις ΥΠΑΡΚΤΕΣ συμμορίες του λευκού κολλάρου που ρημάζουν τα δημόσια και τραπεζικά ταμεία,αρπάζουν παράνομα και άδικα περιουσίες(π.χ. Δημητρακόπουλος,Μανδηλάς,Αρμεν,Καλογερος κ.α.)και αν πιαστούν απο τουσ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ  τότε με παράνομους…νόμους διαγράφονται και παραγράφονται τα εγκλήματά τους;

Πριν αναφερθούμε με μερικά παραδείγματα στην υποκρισία με τα περί “πρωτάκουστων” και αδιανόητων δίνουμε ένα σύντομο γεγονός,ικανό για εξαγωγή συμπερασμάτων:

Ενας δημοσιογραφίσκος επιπέδου κατοίκου πολυκατοικίας εργαζόταν σε εφημερίδα-στήριγμα της Νέας Δημοκρατίας.Εγραψε για στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ κάτοικο Παλαιού Ψυχικού ότι διώκεται για αρχαιοκαπηλία σε βαθμό κακουργήματος προσωπικά.Δεν είχε τα στοιχεία της προσωπικής του δίωξης,αλλά μιας δεύτερης με ίδιο ακριβώς αδίκημα αλλά για πράξη με διώξεις για την πράξη(in rem) και όχι για πρόσωπα.Η στελεχάρα ήταν άμεσα καταγγελλόμενη και σε αυτή την πράξη.Η στελεχάρα είχε πάει και είχε απολογηθεί για την πρώτη,αλλά ορκίστηκε ψευδώς ότι ΔΕΝ ΔΙΩΚΕΤΑΙ προσωπικά και είναι συκοφάντης ο δημοσιογράφος.

Δικαιώθηκε στο δικαστήριο,διότι  το δικαστήριο βασίστηκε σε ΕΓΓΡΑΦΟ που έδωσε στη στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ ΥΠΟΥΡΓΟΣ της Νέας Δημοκρατίας για να ανταποδώσει ρουσφέτι στη νομιμοποίηση μιας συλλογής αρχαίων που είχε στην αρμοδιότητά του ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ αυτός.Ο δημοσιογράφος έχασε το αυτοκίνητό του με κατάσχεση.Δικηγόρος της στελεχάρας του ΠΑΣΟΚ ήταν γραφείο  ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ στελεχάρας του προ Τσίπρα ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ…

Ο δημοσιογραφίσκος πήγε …άκλαφτος κι αυτός και το αυτοκίνητο και ας είχε 100% δίκιο.

Την βοήθεια στον δημοσιογραφίσκο να βρει τη δεύτερη δικογραφία και να κολλήσει(εκ των υστέρων) στον τοίχο την στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ και να καταπιούν το έγκλημά τους οι ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ την έδωσε ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ λειτουργός που δεν άντεξε την δημοσιευθείσα ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗ αθλιότητα…

Η στελεχάρα του ΠΑΣΟΚ έμενε σε σπιταρώνα-βίλα στην πιο ακριβή περιοχή της Ελλάδας,στην Αττική.

(Οποιος επιθυμεί στη διάθεσή του ονόματα και γεγονότα…)

Τα θυμηθήκαμε αυτά διαβάζοντας ότι άνοιξε με καταγγελίες Πολάκη μεγάλη μάχη για το πόσο ισχυρή οικονομικά είναι η στελεχάρα της Νέας Δημοκρατίας Νικολάου και αγόρασε σπιταρώνα και το ανακαίνισε κλπ στο Παλαιό Ψυχικό,εκεί κοντά που μένει και η Γιάννα Αγγελοπούλου.

“Διεφθαρμένη” την καταγγέλλει ο Πολάκης,”συκοφάντη” και “διεφθαρμένο” τον αποκαλεί και η Νικολάου,ο ΣΥΡΙΖΑ ζητεί όχι απλά εξηγήσεις από τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στελεχάρα του εκείνη προσφεύγει(που αλλού;) στη Δικαιοσύνη κλπ

Πόσο μικρός είναι ο κόσμος και ας περάσουν και δεκαετίες…Μια γειτονιά μοιάζει να είναι…

Αφήνουμε τους δολοφονημένους από”αγνώστους”(υπάρχει και αυτό με τον Τοτό…)δημοσιογράφους και τους στοχοποιημένους (δημοσιογράφους)από τον Παύλο Πολάκη και πάμε στους δικαστικούς λειτουργούς,για τους οποίους λένε και γράφουν ότι είναι πρωτάκουστη και αδιανόητη ως σήμερα η (κομματική)στοχοποίησή τους από τον Παύλο Πολάκη.

Η εισαγγελία διέταξε έρευνα για την στοχοποίηση κλπ

Φυσικά τίποτα δεν είναι ούτε πρωτάκουστο,ούτε αδιανόητο στα θέματα αυτά στη χώρα που είναι η χειρότερη σε διαφθορά στην Ευρώπη.

Παραδείγματα απώτερου και λίαν πρόσφατου παρελθόντος:

ΠΡΩΤΟΝ:Η κορυφαία στιγμή της αναγνώρισης της…ανεξαρτησίας των ελλήνων δικαστών από την πολιτική εξουσία ήταν αναμφίβολα η στιγμή που ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ ως επικεφαλής ομάδας πολιτικών-νομικών πλησίασε στην έδρα των δικαστών ξήλωσε τα μικρόφωνα και τα πετούσε προς το μέρος των έκπλεηκτων δικαστών που αποχωρούσαν για να μην εισπράξουν και άλλους …ύμνους στην ανεξαρτησία τους!

Ηταν η περίοδος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Υστερα ακολούθησαν κι άλλες εκδηλώσεις…. αναγνώρισης της ανεξαρτησίας των δικαστικών λειουργών.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:

Στο ξέσπασμα του σκανδάλου ΝΟΒΑΡΤΙΣ ο πρώην Πρωθυπουργός Σαμαράς κατέθεσε μήνυση,στην οποία αποκαλεί ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΑΙ τους δικαστικούς λειτουργούς(εισαγγελείς) και μεταξύ άλλων γράφει:

“…Έχοντας ο ίδιος υποστεί πολυεπίπεδη και διαρκή ηθική βλάβη από τις παράνομες ενέργειες των προσώπων που έδρασαν ως συμμορία, εργαλειοποιώντας τη Δικαιοσύνη και κατασκευάζοντας και συντηρώντας ποινικές διαδικασίες επί τη βάσει ψευδών και προσχεδιασμένων καταθέσεων, προσέφυγα αρμοδίως στη Δικαιοσύνη, εκθέτοντας συγκεκριμένα και στοιχειοθετημένα τις αξιόποινες πράξεις ενός εκάστου. Ειδικότερα εξέθεσα τις παράνομες ενέργειες των τριών Εισαγγελέων, οι οποίες παραβίασαν κατά τρόπο απαράδεκτο όλες τις συναφείς δικονομικές προβλέψεις,

Οι ενέργειες της Εισαγγελίας Διαφθοράς αποτελούν μία διαρκή προσβολή του ρόλου τους, της λειτουργίας της Δικαιοσύνης και του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Είμαι βέβαιος ότι η έρευνα των εξωτερικών στοιχείων των τηλεφωνικών συνδέσεων των εμπλεκομένων, οι κλήσεις, η διάρκεια αυτών και ο γεωεντοπισμός των συσκευών τους θα απέδιδε ευχερώς στοιχεία για τις απευθείας επαφές μεταξύ των εγκαλουμένων μελών της συμμορίας που κατήγγειλα. Τα υφιστάμενα δεδομένα όμως παρέχουν ήδη επαρκή στοιχεία για τη συναγωγή των ελλόγων, ασφαλών συμπερασμάτων…”

Η μήνυσή του στο αρχείο και τελειώνει και η τετραετία της νέας Δημοκρατίας.

Το Ειδικό Δικαστήριο με απόφασή του έκρινε επι Κυριάκου Μητσοτάκη ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑ,αλλά σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Η Εισαγγελέας Τουλουπάκη κατέθεσε στο Ειδικό Δικαστήριο:

«Είναι η κορύφωση μιάς μαρτυρικής πορείας, ενός Γολγοθά. Μας αποκαλούσαν εγκληματική συμμορία. Ξυπνήσαμε ένα πρωί, για να μάθουμε ότι, μας αποκαλούσαν με παρατσούκλια κυρά Φρόσω, ταξιδιάρα, Ρασπούτιν, Γόβας, νεκροθάφτης… παρουσιάζοντας μιά παρακμιακή εικόνα του δικαστικού σώματος, η οποία όπως αποδείχτηκε υφίστατο μόνο στην αντίληψη εκείνων που την επινόησαν»…

Η κ. Τουλουπάκη χαρακτήρισε «προσπάθεια παραδειγματισμού όλων των μελλοντικών συναδέλφων, που θα έχουν την ατυχία να επεξεργαστούν δικογραφίες με πολιτικά με σημαίνοντας πολιτικά πρόσωπα. Γιατί δεν ήμουν μόνον εγώ. Ήταν η κ. Δημητρίου η πρώην Εισαγγελέας ΑΠ, ο κ. Ντζούρας, ο κ. Μανώλης, ο κ. Ζαγοραίος ο κ. Καλούδης,. Συνάδελφοι που διακρίθηκαν όλοι για την εντιμότητα και το ήθος τους.

ΤΡΙΤΟΝ:

Οι δηλώσεις ΠΟΛΛΩΝ στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αλλά και υπουργών ότι θα κλείσουν ΦΥΛΑΚΗ τους δικαστικούς λειτουργούς που διέταξαν έρευνα για το σκάνδαλο αυτό και σε πολιτικά πρόσωπα.

Παραδειγματιικά θα δείτε και θα ακούσετε μια τέτοια επίθεση που ξεπερνάει κατα πολύ το …”Πολακόμετρο” από τον Αδωνη Γεωργιάδη.

Πριν απο το βίντεο διαβάστε την δήλωση-αποδοκιμασία ΚΑΙ Πολάκη- των βουλευτών τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ.Ραγκούση και Ξανθόπουλου ακριβώς για τα θέματα αυτά:

“Οι πολιτικές δηλώσεις του Παύλου Πολάκη όπως διατυπώθηκαν στη χθεσινή του ανάρτηση είναι απολύτως αντίθετες με τις ομόφωνα εγκεκριμένες προγραμματικές μας εξαγγελίες για τη λειτουργία του κράτους, της δικαιοσύνης και των θεσμών.

Διατυπώθηκαν δε, ουσιαστικά ως απάντηση στη συνέντευξη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Α. Τσίπρα στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα”, κατά τρόπο πρωτοφανή και εντελώς αδικαιολόγητο.

Ωστόσο, η εισαγγελία πλημμελειοδικών Αθηνών που ζητά να  διερευνηθούν τα αδικήματα της διέγερσης πολιτών σε διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών οφείλει να μην γίνεται μέρος του πολιτικού παιχνιδιού.

Πολιτικές απόψεις, όσο και αν κανείς διαφωνεί μαζί τους, δεν μπορεί να αποτελούν αντικείμενο εισαγγελικής παρέμβασης και μάλιστα επιλεκτικής.

Αφού ελάχιστα καιρό πριν, οι δημόσιες κι επανειλημμένες δηλώσεις του Υπουργού Α. Γεωργιάδη ότι «η Τουλουπάκη πρέπει να πάει φυλακή» ή του επίσης Υπουργού Μ. Βορίδη «θα πρέπει να κάνουμε παρέμβαση στο Κράτος για να μην ξανάρθει η Αριστερά σε καμμιά της μορφή στην εξουσία», δεν προκάλεσαν την παραμικρή εισαγγελική αντίδραση. Επίσης, οι πολύ πρόσφατα διαπιστωμένες παράνομες παρακολουθήσεις σε βάρος της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων θεωρήθηκαν κι αυτές άνευ νομικής σημασίας.

Είναι προφανές ότι το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για «Δικαιοσύνη Παντού» αποκτά οδυνηρή επικαιρότητα και αποτελεί, πλέον, επιτακτική κοινωνική αναγκαιότητα.”

Ο υποψήφιος για την προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών κ.Καμπαγιάννης κάνει επίσης μια δήλωση,η οποία και προδιαγράφει το μέλλον:

«Η εισαγγελική παρέμβαση κατά του Π. Πολάκη για την ανάρτησή του, με ερευνώμενα αδικήματα «διέγερση σε βία» και «βία κατά δικαστών», αποτελεί πρόκληση του βαθέος κράτους που δεν θα μείνει αναπάντητη. Δικαστικά, είναι η πάγια νομολογία των δικαστηρίων που θα απαντήσει και θα γελοιοποιήσει τη συγκεκριμένη δίωξη. Πολιτικά (που είναι και το πιο σημαντικό), οι εμφυλιοπολεμικές ονειρώξεις της ιεραρχίας της Εισαγγελίας, που δεν διέταξε προκαταρκτική στις υποκλοπές για την κατασκοπεία σε βάρος της ηγεσίας του στρατεύματος και διατάσσει για δηλώσεις βουλευτή, δεν θα περάσουν.

Και αυτό, θα το πούμε ίδιως εμείς που ο Πολάκης δεν είναι και δεν ήταν ποτέ του γούστου μας.

Μαζευτείτε γιατί θα θερίσετε θύελλες».

Και μια ζωντανή αναγνώριση της…ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης από τον Αδωνη Γεωργιάδη ,σημειώνοντας ότι αν διαγραφεί σήμερα ο Παυλος Πολάκης και δημιουργήσει δικό του Κόμμα(υπάρχουν υποστηρικτές και μάλιστα,ισχυροί και υπεράνω υποψίας) θα κλάψουν πολλές μανούλες,λέγοντας “καλύτερα που ήταν στον Τσίπρα και του έβαζαν φρένο”:

 
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News και στο instagram για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.